Vízvezeték szerelés műszaki ügyelet

Vízvezeték szerelő Budapest

Amiben biztosan számíthat ránk: csaptelepek, sarokszelepek, elzárók és szifonok cseréje. Hagyományos WC. tartályok és falba épített WC tartályok cseréje, WC. csészék cseréje. Mosogatógép és mosógép bekötés, új csőhálózat kiépítés lakáson belül és kívül. Csőtörések és ázások megszüntetése. Zuhanykabin és zuhanytálca beépítése. Fürdőkád, mosdókagyló és mosogató cseréje. Fűtési rendszerek felújítása, termosztátok, elzárók és radiátorok cseréje. Valamint, dugulások elhárítása: lakáson belül és épületen kívül.

Minden típusú külső és falba épített WC.-tartály szakszerű javítása és cseréje, minden típusú mosogató és mosdó csaptelep szakszerű javítása és cseréje, strang vezetékek cseréje, komplett lefolyórendszerek kiépítése kültérben és beltérben, csatornahálózatok és komplett vízvezeték rendszer kiépítése. Ezen kívül szakértő vízvezeték szerelő munkatársaink vállalják: lefolyók és csatornahálózatok duguláselhárítását bontás nélkül, a legkorszerűbb gépekkel. Minden esetben megpróbáljuk, előre egyeztetni a vízvezeték szerelés árát.

Vízvezeték szerelés árak Budapest:

Az feltüntetett vízvezeték szerelés árak hétköznapi munkavégzésre vonatkoznak (8-00 és 18.00 között), valamint nem tartalmazzák a parkolás költségeit és a beépített anyagok árát. A tájékoztató jellegű árak pontosításához a telefonos kapcsolatfelvétel feltétlenül szükséges, hogy részletesen meg tudjuk beszélni a munka pontos jellegét.

Mosogató szifon csere: 10.000.-Ft -tól
Mosdó szifon csere: 10.000.-Ft -tól
Mosógép, mosogató gép bekötés: 13000 Ft -tól
Csaptelep csere: 13000 Ft -tól
Sarokszelep csere: 13000 Ft -tól
Mosógép és mosogató gép bekötés: 13000 Ft -tól
WC. csésze csere: 14000 Ft -tól
WC tartály csere : 14000 Ft – tól
Mosdó csere : 14000 Ft -tól
Falba épített WC. tartály javítás: 14000 Ft -tól
Kerti csap csere: 13000 Ft -tól
Fagycsap csere, ásással: 25000 -Ft -tól
Zuhanykabin csere : 35000 Ft -tól